Izraeli élménytúra 3 tengeren

  Kellemesen aktív kikapcsolódás, különleges helyszínen! 

Élménytúra Izraelben

2021. novemberben

Amennyiben 2021 őszén a szabályozások lehetővé teszik elutazunk Izraelbe hogy felfedezzünk egy csodálatos országot és egy különleges kultúrát.

A programtervezetet és a benne található célpontokat közös megegyezéssel megváltoztathatók, valamint kiegészíthetitők. Túravezetőink tapasztalatának köszönhetően igyekszünk elérni, hogy eseményeink a lehető legnagyobb élményt nyújtsák számotokra, és állandó tagjaivá váljatok kalandozásainknak!

 

Ebben a néhány napban átadjuk magunkat a látványnak, az érzéseknek és a kalandoknak.

   Falafel Est                       Timna Park.                              Eilat - Vörös -tenger

                      Red Canyon                             Kibutz

  Negev sivatag.                 Jeruzsálem                                 Holt-tenger

                                                                     Tel-Aviv

 

- - - - Szóljon ez a néhány nap Rólad, kapcsolj ki, pihenj, töltődj.Timna Park 

Opcionális,extra kirándulás további 3 éjszaka: 

 

Természetesen a programokat variálhatjuk, bővíthetjük, szűkíthetjük, a lehetőség szinte végtelen.

 

Izrael természeti csodákban gazdag ország, útunk során próbálunk ragaszkodni a slow utazáshoz, azaz nem egyik helyről a másikra rohangálni, hogy kipipálhassuk a bakancslistánkon a helyszíneket, hanem jelen lenni és  megélni az egyes helyszínek rezgéseit. 

 

Ahogy ígértem kellemesen aktív néhány napra számítsatok sok-sok élménnyel és kalanddal és akinek ez nem elég, jöjjön velünk tovább, Tel-Aviv, Jeruzsálem és a Holt-tenger felfedezésére. 

 

Vörös-tenger, Eilat

 

- - -Azok a piszkos anyagiak: 

4 éjszakás all inclusive program esetén 600 € (szállás reggelivel + fakultatív programok (kivéve belépőjegyek)+ országon belüli utazás)

Az ár tartalmazza:
 • 4 éjszaka szállást a Vörös-tenger partján, nagyon jó  értékelésű, személyesen tesztelt, medencés resortban, 
 • 60 m2-es, 2 hálószobás, nappalis, erkélyes villákban, reggelivel, 
 • az izraeli utazások költségeit (autóval-busszal) 
 • a magyar nyelvű vezetést és helyi guideokat a fent említett programokat
 • Helyi idegenvezetőnk exkluzív helyekre enged betekintést
 • stand up paddle, evező bérlési költségeket
AZ ár  nem tartalmazza:
 • a repülőjegy árát 
 • a belépőket
 • a Timna Park bringatúráján a kerékpár bérlés díját. 
 • a reggelin kívüli étkezéseket
 • Utasbiztosítás

Ha még maradnál pihenni néhány napot, szívesen segítek a megszervezésében. 

A 7 éjszakás túra ára 1.100 € amely tartalmazza a fent részletezett programokat, Izraelen belüli utazás költségeit, belépődíjak nélkül. Ebben az esetben a visszautazás Tel-Avivból javasolt. Bővebb információért hívj vagy írj: 06 70 679 46 48 vagy info@balatonsup.hu

- - - - - -Extra ajándék:

Ha részt vesztek a BalatonSUP túrán megajándékozunk benneteket egy meglepetés csomaggal valamint egész éves VIP tagsági kártyával, amivel minden eseményen, túrán, szervezett utazáson 5% kedvezménnyel tudtok részt venni, ha már részt vettél automatikusan jár a kedvezmény, ha már VIP tag vagy és hozol egy barátot, családtagot, akkor neki is jár az 5% kedvezmény.

 

            

 

Delfines supozásunk videóját itt  ,  itt tudjátok megnézni.

Novemberi útunkró készültl videók és fotók  itt és instagram oldalunkon

Infok rólam és a Balatonsupról ill további videók a Faceboookon . Illetve az Instagram-on.

- - - - Magamról.

Néhány évvel ezelőtt egy külföldi utazás során találkoztam a SUP sporttal és azonnal tudtam, hogy nem egynyári kaland lesz a miénk. Azóta sok minden történt, szinte 180°-os fordulatot vett az életem és ennek köszönhetően találtam rá a SUP-ra. Hihetetlenül feltölt és megnyugtat a víz és az evezés, a természet és csend. Társaságban vagy egyedül, folyón, tengeren, tavon, óceánon...nem válogatok, a deszkám lehetőség szerint mindig nálam van és ha evezésre alkalmas helyen találom magam, máris elkap a hév, hogy vízre szálljak. 
Tavaly egy barátnőmmel körbeeveztük a Balatont, ami óriási élmény volt, megjártam többek között Szlovénia és Olaszország tavait, eveztem a Holt-tengeren, a Vörös-tengeren, a Jón-, a Karib-tengeren. Az Atlanti-óceánon,  Portugáliában, ahol nemzetközi SUP oktatói képesítést szereztem az elismert SUP és Surf szervezetnél az ASI-nál (Academy of Surf Instructor) itt ismerkedtem 3 csodálatos emberrel, akikkel együtt 2019.márciusában Izraelben megalapítottuk a SUPPYNESS közösséget, egyikük Hadar, akivel együtt szervezzük az izraeli túránkat. 

2018 óta nyáron a Balatonon, Alsóörsön oktatok és vezetek túrákat BalatonSUP néven az a Balatoni Yach Club 1912-nél, tavasszal és ősszel Győrben és környékén valamint az orsághatáron innen és túl több, fél- vagy többnapos utazásokat szervezünk társaim segítségével.  

Bátran és büszkén kijelentem, hogy mióta a deszkám a vízen és én rajta állva evezek az életem megváltozott.
Szeretettel várunk!             

Kráz Edina és Hadar Gat (SUPCruise és WhatSUP Red Sea, Eilat) a SUPPYNESS közösség alapítói 

A túratervezetet az időjárás, a jelentkezők erőnléte és/vagy a túravezető javaslata megváltoztathatja

 

Köszönjük, hogy részt veszel a BalatonSUP eseményen ! 

Ha jól érezted magad oszd meg élményeidet barátaiddal is és gyertek el egy követekező túrára/táborba is !

 

Info: http://www.suptravel.hu

 

Mobil: 06 70 679 46 48 

Kráz Edina


					

Holt-Körös SUP- és cooltúra

Holt-Körös SUP és CoolTúra

 

2021.május 6-9.

 

 

A hosszú tél után 2021 tavaszán visszatérünk Szarvasra, hogy bejárjuk a Holt-Körös vadregényes zúgait, az üde és friss lombot bontott fák alatt.

 

Pihenjünk egyet a csendes vízparti házunkban és feltöltődjünk a természet erejével valamint Czantleiter Emese jógaoktatónkkal, aki nem mellesleg végzett védikus papnő.

 

Néhány érdekes info Szarvasról:

 

(tovább…)

Digitális detox a világ egyik legszebb helyén, a bledi tónál

 

 

4 nap a bledi tó parjtán luxus körülmények között, hogy teljesen átadhassuk magunkat az aktív pihenésnek és a mentális feltöltődésnek.

 

Ebben a 4 napban megpróbáljuk újra értékelni a digitális nélküli világot. Nincs okostelefon, ipad vagy számítógép, helyette látunk, hallunk és megéljük a pillanatot.

Fotózás lesz, kizárólag analóg kamerával ! Ajándékba mindenki kap egy 24 képkockás fényképezőgépet, Neked kell beosztanod, hogy melyik lesz a 24 legjobb pillanat.

Figyeljük meg a természet változását, ahogy ősziesre fordul az idő. Sétáljunk nagyokat a parton, a Vintgár szurdoknál, a bledi várnál, üljünk be megkóstolni a híres bledi krémest, a Kremasitat.

Evezzünk át a Boldogasszony kápolnához SUPon, beszélgessünk nagyokat és merüljünk el az ősz illataiba, színeibe és Szlovénia csodáiba.
Szállásunk nem messze a tóparttól, egy luxus chaletban lesz, itt töltjük mindhárom éjszakát, a nappalokat pedig a tó és a környék felfedezésével.

Készüljetek sok élmény befogadására, Bled és Szlovénia egy igazi ékszerdoboz, aki egyszer meglátja, örökre visszavágyik.
Maximum 7 fő jelentkezését várom ! Kiscsoportos túrára készülj.
Kérlek írj magadról pár szó a jelentkezésben, miért jönnél, mi az ami számodra fontos természet, gasztronómia, sport... vagy vmi más?

Nem lesz elvont a hétvége, de inkább a slow travel jellemezné az utat, azaz a több kevesebb jegyében szeretném, hogy inkább éljük meg a pillanatot, mint végigrohanunk a "kötelező" látnivalókon.
Itt semmi sem kötelező és mindent lehet !
Várom a jelentkezéseteket !

Retro SUP tábor Szlovéniában - Bohinji - tó

Retro SUP tábor Szlovéniában

Bohinji - tó

4 nap/3éjszaka

 

Nosztalgiáznál a régi tábori élményekről ? Ez már nem álom, gyere velünk egy hamisítatlan ifjúsági szállásra, az élmények sem maradnak el, lesz számháború, tábortűz, reggeli torna, SUP a Bohinji-tavon, akár rafting a Socán, gyalogtúra a Savica vízeséshez, bledi krémes kóstolás és élményevezés, soroljam még ? 4 nap, vissza az időben, vedd elő a régi trenyód meg a Tisza cipőd, dobj be pár pólót és indulhatunk is. Parízeres szenyó, Jaffa szörp az útra. cső #otttali
Érdeklődj a részletekről !

Kráz Edina vagyok aki még nem ismer és én leszek az élményfelelős a a szloveniai túránkon! 

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy részt vesztek az 3. szlovén és az első Retro túránkon. 

1.nap

Szombaton reggel indulás Győrből és/vagy Balatonról🚌, útközben rövid megálló az M7-en, integetünk👐a Balcsinak és dél körül már Ljubljanában 🇸🇮 kávézhatunk a Ljubljanica parjtán. 

A terv az, hogy sétálunk egyet a belvárosban, kis pihenés a folyóparton, (ebéd, kávé🍩☕️) majd tovább indulunk, hogy elfoglaljuk a szállásunkat a Bohinji-tó partján. Este gyalogosan fedezzük fel a környéket, kandalló előtt borozgatunk, megbeszeljuk a következő napok terveit. 

2 nap: reggeli torna 😂 és reggeli után Bled felé vesszük az irányt, ahol a híres Vintgar-szurdoknál teszünk egy gyalogtúrát, csodálatos vízesések között àmuldozunk a természet szépségén. 

Ezután nem maradhat ki Szlovénia legjellegzetesebb szimbóluma, Bledi-tó sem, a szloveniai kirándulásból. A tó közepén található kis sziget, Sveti Stepan, itt egész biztos, hogy kikötünk és felszökkenünk a 99 lépcsőfokon. Ugyanis ide már supon érkezünk.

Hazafelé egy csárdában vacsorázunk. 

 1. Nap 

Délelőtt attól függően, hogy mennyire lesz párás az idő vízre szállunk a kristálytiszta Bohinji  tavon vagy míg felszáll a pára tehetünk egy gyalogtúrát a közeli vízeséshez, majd visszaerkezve a szállástól indulva sup túra a bohinji tavon. 

Este Éhezők viadala kicsit lightosabban,  számháború az erdőben. 

Aki szeretne raftingolni ezen a napon teheti meg felár ellenében - előfoglalás szükséges!

 1. Nap

Reggeli után összekészítjük a csomagjainkat és a szállást elhagyva megkezdjük az utolsó napunk programjait. 

Felvonózunk a Vogel síparadicsom felső állomásához ahonnét az egész tavat és a környező hegyek látványát élvezhetjük akár egy pohár sör mellett. Aki szeretnek csatlakozhat egy rövidebb gyalogtúrához a hegyen. 

Kb. délután 2-3 óra környéken hazaindulunk, várható érkezés este 8-9.  

Ha vkinek bármi ötlete lenne csak szóljon, a tervek változtathatóak nincsen kőbe vésve semmi! 

Ha bármi kérdés, kérés felmerül hívjatok, írjatok.

Hallstatt SUP expedíció

Hallstatt SUP expedíció 

4 nap a Salzkammerguti tóvidéken, SUP túra európa legromantikusabb kisvárosában
Hallstattba hívlak, akkor amikor még az indán nyár melegét élvezhetjük
Amikor túl leszünk talán életünk legnehezebb időszakán, kllábalunk a bizonytalanságból és egy új szebb jövőben ébredünk, na akkor megyünk el egy mesés helyszínre, Hallstattba.
Jelentkezz aktív Pünkösdi SUP és élménytúránkra már most.
Tavaly májusban már jártunk itt mondhatom, hogy meggyőzött! 👌A szállás szuper volt, Hallstatt pedig még élvezhetőbb a vízről, így ugyanis a tömeget kikerülve egyből a meseszerű városka közepén köthetünk ki.
Szállásunk a hallstatti tó partján helyezkedik el, 4 hálószobás szaunás új építésű minden igényt kielégítő luxusházban.
Elhelyezés: 2 ágyas külön fürdőszobás szobákbanCsak akkor jelentkezz, ha
- elfogadod, hogy szeptember végén a hegyekben nem biztos hogy 20 fok es szikrázó napsütés van, de nem kizárt! emiatt megfelelő meleg öltözet supozaskor elengedhetetlen (wetsuit/neopren)
- vállalod a programváltozást (unatkozni nem fogunk!)
- szereted a jó és vidám társaságot
- fitt vagy egy fél napos túrázáshoz, vízen v gyalogosan
- programjaink a teljesség igénye nélkül:
salzburgi városnézés, hallstatti sóbánya, Dachstein 5 Fingers kilátó, Wolfgangsee, Bad Ischl (Sissi, Isler), stb.A létszám limitált!
Kiscsoporttal indulunk max 8 fo jelentkezesét várom!
Na jó, extrém időjárás esetén a salzburgi designer outletet is útba ejthetjük de ez csak vészhelyzet esetén.
Én ott leszek, jöttök?
Részletes programleírásért keressetek !
tSUPp :*
Edina