Utazásaink

Csatlakozz hozzánk, ha Te is nyitott szemmel járod a világot, szeretsz túrázni és olyan társaságra vágysz, ahol hasonló beállítottságú emberekkel találkozol akikkel együtt, életre szóló élményekben lesz részed. 

Túráinkat Magyarország különböző tájegységeire szervezzük, mivel végtelen lehetőség van az itthoni csodahelyek felkutatására és a deszkáról, állva evezve egy új nézőpont, egy eddig elzárt világ tárul fel előttünk.  

Szeretjük más kultúrák és tájak felfedezését, emiatt találsz külföldre szervezett utazásokat is, hogy komplex élményeket gyűjtsünk. Számomra fontos a gasztronómia, kultúra és a természet szépsége. 

Ár/érték/biztonság/minőség – kis csoportos utazásokat szervezünk népszerű és kevésbé ismert helyszínekre, hogy felfedezzük a természet csodáit és ezáltal talán önmagunkban is sikerül olyan tulajdonságokat a felszínre hozni, amit eddig nem ismertünk. 

A szervezést bízd rám, több évtizede imádom megszervezni az utazásokat a legapróbb részletekig. Írj egy e-mailt vagy hívj fel telefonon és beszéljük meg a részleteket. Jegyezd meg, nincs rossz kérdés! 

Szeretem az igényes szállásokat, imádok új helyszínek után kutatni és felfedezni rejtett gyöngyszemeket,  a helyszín választásban és a szolgáltatásaiban is a legjobbra törekszem. 

Kiscsoportos 8-14 fős utazásokat / programokat szervezünk, ahol garantáltan biztonságban érezheted magad, figyelünk rád és az egyéni igényeidre. Semmi sem kötelező és mindent lehet elven. 

A részvételi díj a SUP túrákat, jóga vagy vezetett programokat, bizonyos esetekben ellátást és a teljes felszerelést is tartalmazza.  

Felszerelés: kiváló minőségű JOBE deszkákkal és evezőkkel, mentőmellénnyel és leash(szörfpóráz)

Fő szempont a kikapcsolódás, a fizikai és mentális feltöltődés. Kiszakítunk a hétköznapokból és előfordulhat, hogy itt-ott a komfortzónád határait feszegetjük, de soha nem veszélyes vagy kellemetlen feladatokkal. 

Legtöbb túránkra teljesen kezdő és tapasztalt suposok  is jelentkeznek. Amennyiben az indulás előtt szeretnél gyakorlati órát venni szívesen segítek az alapok elsajátításában, hasznos gyakorlati tanácsokkal. 

3-4 napos túra a végén egy oklevéllel is elismerjük, hogy képzett supos vált belőled, aki bátran bérelhet sup deszkát vagy csatlakozhat haladóknak szervezett programokra. 

Aggodalomra semmi ok, ha már az elhatározás megszületett benned, akkor semmi sem tarthat vissza, hogy remek supos valljon belőled, ebben segítenek tanácsaim is. ASI nemzetközi SUP oktatói vizsgával, szakszerű segítséget kapsz.  

Évek során azt tapasztaltam, hogy a túrákon fantasztikus légkör, baráti hangulat van már az első naptól kezdve, persze ezekért teszünk is, közös étkezések, kirándulás, jógázás vagy túrázás alatt figyelünk egymásra és mivel az érdeklődésünk közös, ezért könnyen hangolódunk egymásra. 

Gemenc – a táj amit látnod kell

Indulás: 2021 október 07.

SUPkalandok a Rábcán

Indulás: 2021 szeptember 14.

Izraeli élménytúra 3 tengeren

Indulás: 2021 november 20.

Szigetközi SUP túra

Indulás: 2021 május 01.

Holt-Körös SUP- és cooltúra

Indulás: 2021 május 06.

Retro SUP tábor Szlovéniában – Bohinji – tó

Indulás: 2022 május 06.

Hallstatt SUP expedíció

Indulás: 2022 május 13.

Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat