Utazás kategória: Külföldi utazás

Hallstatt SUP expedíció

4 nap a Salzkammerguti tóvidéken,

SUP túra Európa legromantikusabb kisvárosában Hallstattban és

megannyi gyönyörű helyszín felkeresése

Hallstattba hívlak, akkor amikor a természet színpompás ruhába burkolózik, az első időpontban májusban a kibontakozó friss színeket csodálhatjuk meg májusban, szeptemberi időpontunknál pedig az indián nyár kellemesen enyhe időszakában élvezhetjük a friss hegyi levegőt egy mesés helyszínen, Hallstattban és környékén.
Jelentkezz aktív SUP és élménytúránkra már most.
A legnépszerűbb túránk ez, ahova évente legalább kétszer visszatérünk és ez nem véletlen, imádjuk ezt a filmes díszletnek tűnő tökéletes látványt, a környék nyújtotta változatos programlehetőséget 👌
A szállásunk most is egy luxus resort különálló 150m2 -es háza saját szaunával.
A hab a történt, hogy Hallstatt sokkal élvezhetőbb a vízről, így ugyanis a tömeget kikerülve egyből a meseszerű városka közepén köthetünk ki és a látvány is lenyűgöző a vízről.
Szállásunk a hallstatti tó partján helyezkedik el, 4 hálószobás szaunás új építésű minden igényt kielégítő luxusházban.
Elhelyezés: 2 ágyas külön fürdőszobás szobákban
Csak akkor jelentkezz, ha
–  be tudod fogadni a rengeteg élményt
– elfogadod, hogy a hegyekben nem biztos, hogy minden nap 25 fok es szikrázó napsütés van, de nem kizárt!- vállalod a programváltozást (unatkozni nem fogunk!)rugalmasan alkalmazkodunk az aktuális időjáráshoz, emiatt a programok felcserélődhetnek
– szereted a jó és vidám társaságot
– fitt vagy egy fél napos túrázáshoz, vízen v gyalogosan
– programjaink a teljesség igénye nélkül:
Hallstatt, Wolfgangsee, Gosausee,Grüner See, hallstatti sóbánya, Dachstein 5 Fingers kilátó, Bad Ischl (Sissi, Isler), kerékpár túra, gasztroélmények
                                                                                                          IDŐPONTOK:

2024.május 25-28.

2024.szeptember 15-18.

 

 

A létszám limitált!

 

Részvételi díj tartalmazza  3 SUP túra,   1 túrán piknikezünk és pezsgővel koccintunk, kirándulások, prémium kategóriás SUP felszerelés, túravezetés és programszervezés, városlátogatások, bringatúra

Szállás: 3 éjszaka szállást a hallstatti tó partján levő 5 csillagos luxus resortban, 3 kiadós SUPTravel reggeli, 1 közös vacsora

 

Május 25-28. SUP túra részvételi díja: 250 eur szállás 300eur részvételi díj

Szeptember 14-17. SUP túra részvételi díja: 250 eur szállás 300eur részvételi díj

Az ár akár több részletben is fizethető !

 

Legutóbbi túrán készült fotóinkat a bejegyzés alatt láthatod.
Kiscsoporttal indulunk max 8 fo jelentkezesét várom! Én ott leszek, jöttök?
További információért, részletes programleírásért lépj kapcsolatba velem:

hello@suptravel.hu vagy +36 70 679 46 48

5 nap, 5 tó 3 ország SUP expedíció

Road trip 3 országon át az életreszóló élményekért

2024.május 30-június 3.

Idén május végén indulunk újra a varázslatos 5 tó túránkra, ahol  igazán mély vízbe mártjuk az evezőinket – átvitt értelemben és szó szerint is. Már nagyon sokadik alkalommal látogatunk el ezekre a helyekre, viszont most már a negyedik alkalommal hoztuk össze ezeket a túrahelyszíneket egy utazásra.

Megrendezzük a 4. bakancslista SUP expedíciónkat – olyan tavakat látogatunk végig, ami minden természetet és supolást kedvelő ember listáján szerepel.

 

  • Wörthi tó
  • Bohinji tó
  • Bledi tó
  • Most na Soci – Isonzó vízgyűjtője
  • Predil tó
  • +1 meglepetés

5 napba még kirándulások is beleférnek, bringán vagy gyalogosan fogjuk jobban megismerni az adott környéket, ahol a folyók és tavak mellett csodálatos vízesés, szurdok vagy kilátó van.

Nem feledkezünk meg a helyi gasztronómiáról is, próbálunk minden országban a helyre jellemező, szezonális ételeket fogyasztani.

Szállásunk Bohinjban és Bovecben lesz – mindegyik elbűvölő szlovén település 2000m-es hegyekkel körülvéve, ezzel egy egészen páratlan panorámát nyújtva 360 fokban, bármerre nézünk,

Itt fantasztikus látvány fogad már minket ébredéskor is. Akit korán kidob az ágy, akár a napfelkeltét is végignézheti, akár deszkáról akár a szoba ablakából 🙂

Fantasztikus hegyi tavak és települések 5 nap alatt, 3 országban és minimum 5 tavon fogunk supozni.

Mellette kipróbálhatod a raftingot, a zipline-t, elmegyünk túrázni az erdőbe, isteni helyi ételeket kóstolunk.
5 nap alatt annyi élmény ér minket, hogy még 15 nap múlva is széles mosollyal a fejünkön közlekedünk, ha bevillan egy-egy emlékkép.

Az életet talán könnyedebben fogjuk venni, mert lesz mihez visszanyúlni a nehéz napokon !
Használd ki a tavasz, reményeink szerint a kezdődő nyár meleg napsugarait és gyere velünk. Egy dolog biztos, valódi élménycunamira kell felkészülnöd.

Van supos bakancslistád ? Ezek a helyek biztosan szerepelnek rajta.
Az időjárás nyárias lesz még a hegyekben is, szóval ne habozz és gyere velünk Ausztrián🇦🇹 át Olaszországba🇮🇹 , majd Szlovéniába🇸🇰, ahol a legtöbb időt fogjuk tölteni.

1. nap Ausztria
Wörthi tó 🏞

2. nap Olaszország
Lago del Predil 🏞
+1 meglepetés🏞

3. nap Szlovénia
Bovec
Soca – vadvízi evezés és kevésbé vadvízen SUP🏞(kérésre)
Vízesés túra

4.nap
meglepetés sup majd 🏞
Bohinji tó🏞

5.nap
Bledi tó🏞
Vintgar szurdok

Szállásunk 2 éjszaka Bovecben, 2éjszaka Bohinji tó partján lesz.

Részvételi díj:  300 eur/fő

szállás 4 éjszaka – apartmanban – 2 ágyas szobákban –  4 reggeli, 1x vacsora, 1x welcome drink

Szállás: 250eur/fő

SUP felszerelés és szállítás, programszervezés az árban

Programok sorrendje és az útiterv változhat de az 5 tó és 3 ország garantált, amennyiben utazási korlátozásokat nem vezetnek be.

Utazás egyénileg vagy telekocsival összeszervezzük.

További információt szeretnél ? Írj !

hello@suptravel.hu

Tudtad ezt Bledről?

Szlovénia legjellegzetesebb szimbóluma a kis sziget templommal a tó közepén, itt egész biztos, hogy kikötünk és felszökkenünk a 99 lépcsőfokon. Boldogasszony templomnál a tó közepén és itt egy kis történet, hogy miért halljuk szinte egész nap a harangszót amikor Bledben vagyunk:Az úgynevezett „kívánság harangját” 1534-ben öntötte Franziskus Patavinus, Padovaban, Olaszországban. A legenda szerint abban az időben egy fiatal, megvígasztalhatatlan özvegy élt a Bledi kastélyban. A férjét banditák ölték meg, és a tóba dobták, így összegyűjtötte az összes ezüstjét és aranyát, és harangot csináltatott a sziget kápolnájához. A harang azonban soha nem érkezett oda, mivel egy erős vihar elsüllyesztette a szállítóhajót. Azt mondják, hogy ma is, tiszta éjszakákon, a mélységből lehet hallani a harangozását. A kétségbeesett özvegy ezt a balesetet követően eladta minden vagyonát és elment egy római kolostorba. Halála után a pápa új harangot szentelt fel és Bled-szigetre küldte. Aki a harangot megkongatja, annak a „tó hölgye” egy kívánságát teljesíti.

SUPTravel élményutalvány


Az utalvány érvényes 2023.12.31-ig!

Előzetes egyeztetés után átruházható!
Szeretnék meglepni valakit!

Az elmúlt pár évben próbáltam mindenkinek személyre szabott ajándékot adni, beláttam, hogy nem mindig van szükség használati cikkekre, ruhára🛍 de egy-egy utazás🌍. kirándulás🗺, kaland🏖, új dolog kipróbálása🏄🏻‍♀️🏄🏻‍♂️ mindig izgalommal és élménnyel jár, ezért gondolom, hogy a legjobb ajándék, amit idén adhatunk az az élmény💗, a kaland, amiről még évekkel később is beszélünk. Nem elhanyagolható, hogy a közös élménnyel időt is ajándékozunk egymásnak, ami talán a legdrágább dolog a világon. 🕰

Lehet, hogy nem voltál a nővéreddel kettesben már évek óta, a legjobb barátnőddel mindig csak egy kávézásra van idő, a pároddal is szeretnétek jó társaságban, kis csoportban utazni. Ez most jó alkalom, hogy csináljatok valamit közösen!

Ez pont jó lesz! Kell nekem! 

2023-ben sok félnapos, 2-3-4 napos túrát, utazást tervezünk, még pedig úgy, hogy a „repertoárunkban” a külföldi túrák mellett magyar célpontok is nagyobb számban lesznek jelen. Részletek:

https://suptravel.hu/utazas/

Személyre szóló élményutalványt küldünk álomszép borítékba csomagolva vagy akár ajándékozásra készen akár a mail boxodba nyomtatáshoz előkészítve.

Ami biztos 2022-ben ide szervezünk túrákat/táborokat:

– Gemenci ártér/ Szekszárd és környéke 🦌🦋 -Holt-Körös – SUP a mocsár ciprusok között 🌿🦫

– Szigetköz

– Öreg Duna

– Balaton 💙

– Tisza – tó 💚

– SUP és jóga tábor Balatonon  💛🏄🏻‍♀️🧘🏻‍♀️

Külföldi eseményeink: –

– Hallstatt, Ausztria🏔🗺🏞

– Bled, Bohinj, Bovec, Szlovénia🌲🌳🌅

– Horvátország – Isztria – hozd el a kedvencedet is sup tábor 🏄🏻‍♀️🏄🏻‍♂️🐶

– Görögország (sup cruise – katamaránon a szigetek között)🛥🏄🏻‍♀️☀️

– Málta

–  Szardínia

– Izrael v Jordánia kulturális kalandtúrák

Ha felkeltettem az érdeklődésetek és további kérdésetek van, keressetek itt messenger üzenetben vagy mailben a hello@suptravel.hu-n.

Egyedi, személyre szabott üzenettel ünnepi ajándék kártyát adunk. 🎄🎁 Neked már csak az ajándékozott ölelését kell begyűjtened! 🥰

Ui. Az élményutalvány megvásárlásával még nem kell eldöntened melyik utazásra/túrára szeretnél csatlakozni, arról ráértek később is dönteni. De ha már tudod melyik kalandunkra csatlakoznál hozzánk szívesen, akkor ez az utalvány lehet a beugród, ezzel az összeggel biztosíthatod a részvételed az utazáson.

Szardínia – dolce vita

Biztosan Te is álmodoztál már egy szardíniai vakációról – ha igen, akkor azért, ha nem, akkor azért folytasd az olvasást.

Most végre teljesülhet az álom, kis előételt kaphatunk Szardíniából – ahol tényleg istenien készítik el a tenger gyümölcseit és a különböző halakat de aki ezeket nem szereti (még) ő is megtalálja a kulináris étvágyához megfelelő magas minőséget.

Ezúttal 1 hetet leszünk a szigeten de én akár 1 hónapot is megtöltök olyan programokkal, hogy 1 percig se unatkozzunk.

Kellemesen aktív kikapcsolódás Szardínia északi részén.

Mire számíthatsz?

Változatos programokra, minden nap újabb partszakaszt fedezünk fel vízen vagy szárazföldön.

SUP túráink során eldugott öblöket fedezünk fel, kristálytiszta türkiz vízen evezünk, mintha egy egzotikus szigeten lennénk a Földközi-tenger közepén.

SUPon, hajón, gyalog, bringán és akár lóháton

– a türkíz 50 árnyalatában tündöklő tengerre

– bámulatos tengerpartokra (homokos – finom homokos – sziklás)

– a világ egyik legszebb és Szardínia legszebb strandjai

– különleges, egzotikus helyekre emlékeztető strandokra

– kiváló ételekre

– egy több mint 5000 éves lakott sziget kultúrájára

– végtelen túraútvonal és több mint 2000km-nyi tengerparttal

– egész napos felfedező túra több millió éves kőzetek között, lenyűgöző panorámával

– sup kalandokra, túrák eldugott öblökben és lagúnákban – piknikkel

– esti városnézés, aperitivik, közös vacsorák

 

 Stintino – La Pelosa – Castelsardo – Porto Pollo – Palau – La Maddalena – Caprera – Olbia – Costa Smeralda

Szállásunk: hotel vagy apartman 2 ágyas szobákban reggelivel vagy önellátással központhoz, tengerparthoz közel

Kis csoportos utazást tervezünk, részvevők száma max 6-8 fő

                                  Részvételi díj: 250eur (túraszervezés és -vezetés, eszközbérlés) + 700eur (szállás ,autóbérlés) a kiutazás költségét nem tartalmazza, repülőjegy vásárlás egyénileg vagy kérés esetén segítek

Amennyiben érdekel az utazás írj nekünk üzenetet:

 hello@suptravel.hu -ra és bővebb tájékoztatást adunk.

 

Jordánia

Jordánia – az 1001 éjszaka nyomában
Szereted a kalandutazást de a színvonalas, minőségi szállásokat és utazást részesíted előnyben és nem bírod a nagy csoportos társasutazásokat? Akkor itt a helyed!
Február végén induló túránkra még jelentkezhetsz!
Kis csoport, színvonalas szállások, igényes programok mégis minden kalandot belecsempésztünk.
Kalandok bársonykaftánba burkolva, ha igy jobban hangzik.
A programon az előző túrák tapasztalatai miatt kicsit változtattunk, több időt töltünk Petrában és Wadi Rumban, a varázslatos sivatagban, így igazán megtapasztalhatjuk, beleélhetjük magunkat az 1001 éjszaka meséibe.
Little Petra és Petra gyalogtúra, időutazás a karavánok idejében és holdbéli tájakon a varázslatos Wadi Rum sivatagban megduplázzuk a tartózkodásunkat. 2 éjszakát töltünk el a földi Marson.
Köszönjük az érdeklődésed !
Készen állsz egy újabb kalandra ?
Itt valóban az 1001 éjszaka meséibe csöppenünk és minden nap egy újabb „díszlet” varázslatos tájait fedezhetjük fel.
  • Petra csodái nappal és éjszaka, több ezer mécsessel kivilágított Petra kirándulás
  • Wadi Rum sivatagi jeep safari és tevegelés
  • Aqaba, vörös-tengeri supozás
Már többször jártunk ebben az időszakban Jordániábanés mondhatom a fantasztikusra sikerültek a jordániai álomnyaralásaink, ahol világ 7 új csodájának helyszínét is meglátogatjuk.
Igazi kalandok, a valódi Petra és ami a turisták 99%-a nem lát, Wadi Rumban is alaposan bejárjuk ezt a marsbeli tájat, kaland üzemmódba kapcsolunk és próbáljuk ennek néhány napnak az élményeit örökre a szívünkbe és emlékezetünkbe vésni.
Befogadjuk ennek a páratlan országnak a  látványt,  élvezzük a sivatagi vendégszeretetet, majd Aqabában a Vörös-tenger partján még a láblógatásra is lesz időnk.
 UNESCO világörökség helyszínei közül pedig többet is felkeresünk:
Ezúttal Jordániát a szó legszorosabb értelmében bejárjuk 1 hét alatt,  Petra, a sziklákba vájt város mesebeli világát ismerjük meg, majd a Wadi Rum sivatagban töltünk 2 éjszakát is egy  beduin sátorban, a a túránk végén pedig a Vörös-tengeren supolunk és ki tudja mennyi élmény vár még ránk ezen a mesebeli helyen.

Ez egy igazi „egyszer az életben át kell élni élmény” lesz !Programtervezet:

1. nap: Érkezés Aqabába és transzfer Wadi Rumba

Helyezd magad kényelembe a sivatagi táborban, és készülj fel egy felejthetetlen élményre. Este különleges beduin vacsora, tábortűz a telihold fénye alatt.

2. nap: Wadi Rum Jeep Safari, Camel Ride és Beduin Experience

Vágjunk bele egy izgalmas dzsip szafariba Wadi Rum lenyűgöző sivatagán keresztül, és fedezzük fel magasba nyúló homokdűnéit, kanyonjait és egyedi sziklaképződményeit. Élvezzük a tevegelést az arany homokon, és kóstoljunk bele a hagyományos beduin életmódba. Még egy éjszakát a varázslatos sivatagi táborban töltünk. 

3. nap: Transzfer a Dana Természetvédelmi Területre, vezetett túra

Reggeli után transzfer a Dana Természetvédelmi Területre, egy gyönyörű és változatos védett területre. Egy vezetett túrára indulunk a rezervátumon keresztül, ahol felfedezzük festői ösvényeit, kanyonjait és vadvilágát. Egy éjszakát töltünk egy kényelmes szálláson a rezervátumon belül.

4. nap: transzfer Petrába és Petra felfedezése

Utazás Petra ősi városába, amely az UNESCO Világörökség része. Felfedezzük Petra csodálatos sziklába vájt városát beleértve az ikonikus kincstárat, kolostort és királyi sírokat. Elmerülünk a gazdag történelemben, és gyönyörködünk ebben az építészeti csodában. Az éjszakát egy Petra melletti szállodában töltjük. 

5. nap: Látogatás Kis Petrában

Folytatjuk Petra felfedezését. Felfedezzük a rejtett kincseket és a hely kevésbé ismert területeit. Gyalogtúrán járjuk be Kis Petrát, egy kisebb régészeti lelőhelyet, amely egyedülálló bájjal és ősi romokkal rendelkezik. Visszatérés a Petra melletti szállodába még egy éjszakára.

6. nap: 

Irány Akaba tengerparti városa, amely a Vörös-tenger partján található. Két éjszakát töltünk Aqabában, ahol felfedezhetjük a Vörös tenger gazdag élővilágát sznorkelezés vagy búvárkodás alatt supolhatunk vagy egyszerűen csak pihenhetünk a gyönyörű strandokon. Fedezzük fel a nyüzsgő piacokat, és megkóstoljuk az ízletes arab ételeket.

7. nap: Szabad nap Akabában

Szánjunk egy napot a kikapcsolódásra, és élvezzük Aqaba szépségét a saját tempónkban, lejet sokáig aludni, kirándulni, vásárolni, hammamba menni, mindenkinek a saját igénye szerint. A napot tölthetjük a tengerparton heverészve, felfedezhetjük a várost, vagy kipróbálhatunk további vízi sportokat. Kérésre olyan fakultatív tevékenységeket szervezünk, mint az üvegfenekű hajókirándulás vagy az Aqaba Marine Park látogatása.

8. nap: Indulás

Egy felejthetetlen jordániai kaland után itt az ideje, hogy búcsút vegyünk. Remélem mindenki rengeteg életreszóló élményt visz haza az aktív jordániai kalandtúránkról. 

Felhívjuk figyelmedet, hogy az útvonal az időjárási körülmények és egyéb előre nem látható körülmények függvényében változhat a résztvevők biztonságána

Részletes programleírásért vagy további infókért kérlek írj e-mailt a hello@suptravel.hu-ra
Az utazás kiscsoportos, max. 8 fő !
Részvételi díj: 1.150 eur/fő
Mely tartalmazza a szállásokat, országon belüli utazást, túravezetést, programszervezést, 7 reggelit és 2 vacsorát
További információért lépj kapcsolatba velünk.

Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat