Utazás kategória: Élményutalvány

SUPTravel élményutalvány


Az utalvány érvényes 2023.12.31-ig!

Előzetes egyeztetés után átruházható!
Szeretnék meglepni valakit!

Az elmúlt pár évben próbáltam mindenkinek személyre szabott ajándékot adni, beláttam, hogy nem mindig van szükség használati cikkekre, ruhára🛍 de egy-egy utazás🌍. kirándulás🗺, kaland🏖, új dolog kipróbálása🏄🏻‍♀️🏄🏻‍♂️ mindig izgalommal és élménnyel jár, ezért gondolom, hogy a legjobb ajándék, amit idén adhatunk az az élmény💗, a kaland, amiről még évekkel később is beszélünk. Nem elhanyagolható, hogy a közös élménnyel időt is ajándékozunk egymásnak, ami talán a legdrágább dolog a világon. 🕰

Lehet, hogy nem voltál a nővéreddel kettesben már évek óta, a legjobb barátnőddel mindig csak egy kávézásra van idő, a pároddal is szeretnétek jó társaságban, kis csoportban utazni. Ez most jó alkalom, hogy csináljatok valamit közösen!

Ez pont jó lesz! Kell nekem! 

2023-ben sok félnapos, 2-3-4 napos túrát, utazást tervezünk, még pedig úgy, hogy a „repertoárunkban” a külföldi túrák mellett magyar célpontok is nagyobb számban lesznek jelen. Részletek:

https://suptravel.hu/utazas/

Személyre szóló élményutalványt küldünk álomszép borítékba csomagolva vagy akár ajándékozásra készen akár a mail boxodba nyomtatáshoz előkészítve.

Ami biztos 2022-ben ide szervezünk túrákat/táborokat:

– Gemenci ártér/ Szekszárd és környéke 🦌🦋 -Holt-Körös – SUP a mocsár ciprusok között 🌿🦫

– Szigetköz

– Öreg Duna

– Balaton 💙

– Tisza – tó 💚

– SUP és jóga tábor Balatonon  💛🏄🏻‍♀️🧘🏻‍♀️

Külföldi eseményeink: –

– Hallstatt, Ausztria🏔🗺🏞

– Bled, Bohinj, Bovec, Szlovénia🌲🌳🌅

– Horvátország – Isztria – hozd el a kedvencedet is sup tábor 🏄🏻‍♀️🏄🏻‍♂️🐶

– Görögország (sup cruise – katamaránon a szigetek között)🛥🏄🏻‍♀️☀️

– Málta

–  Szardínia

– Izrael v Jordánia kulturális kalandtúrák

Ha felkeltettem az érdeklődésetek és további kérdésetek van, keressetek itt messenger üzenetben vagy mailben a hello@suptravel.hu-n.

Egyedi, személyre szabott üzenettel ünnepi ajándék kártyát adunk. 🎄🎁 Neked már csak az ajándékozott ölelését kell begyűjtened! 🥰

Ui. Az élményutalvány megvásárlásával még nem kell eldöntened melyik utazásra/túrára szeretnél csatlakozni, arról ráértek később is dönteni. De ha már tudod melyik kalandunkra csatlakoznál hozzánk szívesen, akkor ez az utalvány lehet a beugród, ezzel az összeggel biztosíthatod a részvételed az utazáson.

Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat