Utazás kategória: Egyéni program

SUPTravel élményutalvány


Az utalvány érvényes 2023.12.31-ig!

Előzetes egyeztetés után átruházható!
Szeretnék meglepni valakit!

Az elmúlt pár évben próbáltam mindenkinek személyre szabott ajándékot adni, beláttam, hogy nem mindig van szükség használati cikkekre, ruhára🛍 de egy-egy utazás🌍. kirándulás🗺, kaland🏖, új dolog kipróbálása🏄🏻‍♀️🏄🏻‍♂️ mindig izgalommal és élménnyel jár, ezért gondolom, hogy a legjobb ajándék, amit idén adhatunk az az élmény💗, a kaland, amiről még évekkel később is beszélünk. Nem elhanyagolható, hogy a közös élménnyel időt is ajándékozunk egymásnak, ami talán a legdrágább dolog a világon. 🕰

Lehet, hogy nem voltál a nővéreddel kettesben már évek óta, a legjobb barátnőddel mindig csak egy kávézásra van idő, a pároddal is szeretnétek jó társaságban, kis csoportban utazni. Ez most jó alkalom, hogy csináljatok valamit közösen!

Ez pont jó lesz! Kell nekem! 

2023-ben sok félnapos, 2-3-4 napos túrát, utazást tervezünk, még pedig úgy, hogy a „repertoárunkban” a külföldi túrák mellett magyar célpontok is nagyobb számban lesznek jelen. Részletek:

https://suptravel.hu/utazas/

Személyre szóló élményutalványt küldünk álomszép borítékba csomagolva vagy akár ajándékozásra készen akár a mail boxodba nyomtatáshoz előkészítve.

Ami biztos 2022-ben ide szervezünk túrákat/táborokat:

– Gemenci ártér/ Szekszárd és környéke 🦌🦋 -Holt-Körös – SUP a mocsár ciprusok között 🌿🦫

– Szigetköz

– Öreg Duna

– Balaton 💙

– Tisza – tó 💚

– SUP és jóga tábor Balatonon  💛🏄🏻‍♀️🧘🏻‍♀️

Külföldi eseményeink: –

– Hallstatt, Ausztria🏔🗺🏞

– Bled, Bohinj, Bovec, Szlovénia🌲🌳🌅

– Horvátország – Isztria – hozd el a kedvencedet is sup tábor 🏄🏻‍♀️🏄🏻‍♂️🐶

– Görögország (sup cruise – katamaránon a szigetek között)🛥🏄🏻‍♀️☀️

– Málta

–  Szardínia

– Izrael v Jordánia kulturális kalandtúrák

Ha felkeltettem az érdeklődésetek és további kérdésetek van, keressetek itt messenger üzenetben vagy mailben a hello@suptravel.hu-n.

Egyedi, személyre szabott üzenettel ünnepi ajándék kártyát adunk. 🎄🎁 Neked már csak az ajándékozott ölelését kell begyűjtened! 🥰

Ui. Az élményutalvány megvásárlásával még nem kell eldöntened melyik utazásra/túrára szeretnél csatlakozni, arról ráértek később is dönteni. De ha már tudod melyik kalandunkra csatlakoznál hozzánk szívesen, akkor ez az utalvány lehet a beugród, ezzel az összeggel biztosíthatod a részvételed az utazáson.

Holt-Körös SUP- és cooltúra

2024.június 6-10.

2024 nyár elején visszatérünk Szarvasra, hogy bejárjuk a Holt-Körös vadregényes zugait, a gyönyörű tavaszi színekben pompázó virágzó fák alatt evezzünk és felfedezzük Magyarország egy újabb ékszerdobozát

Pihenjünk egyet a csendes vízparti luxusházunkban és töltődjünk fel a természet erejével.

Néhány érdekes info Szarvasról:

 • Szarvason található a történelmi Magyarország közepe, melyet a vízről könnyedén megközelíthetünk
 • Hazánk 5. legnagyobb állóvize, Európa egyik leghosszabb holtága közel 30 km, ez a Szarvas-Békésszentandrási Holt Körös
 • A vízben megtalálható mocsárciprusok fotójával bizonyára találkoztál már, most élőben is megnézzük, úgy ahogy senki más, beevezünk a vízi erdőbe és közelről szemlélhetjük ezt a különleges fenyőfélét valamint gróf Bolza Pál kastélyát akinek a szarvasi arborétumot és a mocsárciprusok telepítését köszönhetjük.
 • A Kákafoki holtágon a Magyarországon egyedülálló Anna ligeti vízi tanösvényen is végigmegyünk sup deszkán
 • Szarvason nem csak fantasztikus arborétum, hanem a közvetlen szomszédságában a Mini Magyarország park is megtalálható
 • A holtágat a szivornyától a duzzasztóig lehet vízen bejárni, Mangol zúg, Nyúl zúg, Szappanos zúg, Motyó zúg, ha érdekel a vízen elmesélem honnan kapták neveket .
 • A Holt-Körös partján, mesés környezetben található hazánk egyetlen állandó vízi színpada, ami színvonalas koncerteknek és előadásoknak ad otthont közel 10 éve
 • Szarvas mellett, Békésszentandráson található a híres Szent András sörfőzde .Többször is teszteltük a magas gyümölcstartalmú áfonyából, málnából és meggyből készült sörkülönlegességeiket

A fenti infók is elegendőek lennének a tartalmas 4 nap eltöltésére az Alföldön, de még hozzáteszem, hogy a szállásunk egy vízparti luxus házban lesz, jacuzzival és szaunával kizárólag a túra résztvevőinek fenntartva. Igény szerint reggel indíthatunk vízparti jógával, majd az egészséges reggelivel és gyümölcsökkel töltjük fel az energiakészletünket az egész napos kirándulásra. Vízről közelítjük meg Szarvas látnivalóit és az ebédünket is egy általunk szimpatikusnak vélt helyen fogyasztjuk el. A fakultatív programokról ott helyben döntünk, egy általunk kiválasztott este bbq vagy bográcsozás a kertben.

 

Ha felkeltettük az érdeklődésed, jelentkezz minél előbb, mert a létszámot 10 főben maximalizáltuk.
A házról:  10 fős különálló, luxus felszereltségű új építésű villa közvetlenül a Holt-Körös partján komplett wellness élmény.

A kertben medence, szauna, jacuzzi, pihenő bútorok, saját stég, BBQ és bográcsozó hely is van.
A ház: 5 db ágyas hálószoba van ebből 3 saját fürdőszobával,

4 az emeleten és a 1 földszinten, a földszinten tágas nappali, konyha, étkező egy légtérben valamint egy óriási nyári konyha is pihenővel és étkezőasztallal.

 

Részvételi díj:  140.000 Ft/fő, saját deszkával  -10%,

Felszerelés: kiváló minőségű SUP deszka, evező, leash és mentőmellény

A fenti ár tartalmazza:

 • 3 éjszaka szállást 2 ágyas szobában egy körösparti luxus villában,
 • SUPer villás reggeliket,
 • egy alkalommal vacsorát,
 • programokat,
 • a túraszervezést és vezetést

Belépődíjakat a fenti árak nem tartalmazzák.

Utazás: egyénileg saját autó/ telekocsi/tömegközlekedés (Bp-ről 2 óra) vagy a BalatonSUP busszal

Jelentkezés: hello@suptravel.hu  Telefon: 06 70 679 4648 Kráz Edina nemzetközi vizsgával rendelkező SUP oktató

A foglalásodat abban az esetben véglegesítjük, ha a túra díjának 50%- t átutalod vagy SZÉP kártyával befizeted. A túra fennmaradó összegét és a szállás díját utazás előtt legkésőbb 1 hónappal kérlek rendezd.

Lemondás: utazás előtt 60 nappal:50%,

59-30 nap: 75%,

30-01 nap 100%

 

Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat