SUPTravel, az élményfelelős

2021-04-07 17:40:55

SUPozni sok helyen tudsz, de velünk valódi élményben lesz részed

A SUPTravel, Magyarország legnagyobb SUP élményfelelőse. Mi arra használjuk a SUP deszkáinkat, hogy olyan helyekre jussunk el, ahova másképp nem tudnánk és túráinkon a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektetünk.

Amikor nálunk foglalsz, legyen az egy kalandtúra, amit mi szervezünk vagy egy program, amit társszervezőink kínálnak – minden esetben életreszóló élménnyel gazdagodva térsz vissza. 

Célunk, hogy a túráink során Neked semmi más dolgod ne legyen, mint élvezni az eseményeket, ugyanakkor örülünk, ha mellénk állsz a környezetvédelem és egy-egy nemes ügy érdekében. 

Kis csoportok

Bizonyított tény, hogy a kisebb létszámú csoportok dinamikája már az első perctől kezdve sokkal ideálisabb.  A személyre szóló figyelem minősége annál kiválóbb, minél kevesebb ember van a csoportban. 

Nálunk a maximum 12 fő, ez az a létszám, ami a legideálisabb, de előfordulhat, hogy bizonyos túránknál/utazásunknál a maximum létszám csak 6 fő. 

Egyedül jelentkeznél ?  Gond egy szál sem. Nálunk az egyéni csatlkozás nem feláras, ha Téged sem zavar, hogy egy hasonló gondolkodású, megegyező nemű szobatársad lesz az utazás alatt. 

Még sosem utaztál egyedül ? Tökéletes első alkalom lesz !Mivel  leginkább egy baráti nyaraláshoz hasonlíthatóak az utazásaink, semmiképpen sem kell attól tartanod, hogy egy hagyományos értelemben vett “szervezett utazás” -ra jelentkezel viszont, nem kell egyedül szembesülnöd a kihívásokkal, mintha solo traveler lennél.

Az utazásaink alatt nem fogunk sürgetetni, mint ahogy az, a szervezett utazásokról derenghet, amikor egyik helyről a másikra kell sietni több száz utastársaddal. Nálunk privát sofőr vagy én gondoskodunk a szállításunkról és akkor indulunk amikor szeretnénk, addig maradunk egy-egy helyszínen amíg jól esik és nagyon fontosnak tartjuk azt az időt, amikor éppen a “semmit és a mindent” tapasztaljuk meg akár a deszkán ringatózva, akár egy kávézó teraszán vagy egy függőágyban a pálmafa árnyékában. Ezek a legfontosabb pillanatok, hiszen ezért jössz, hogy élményeket szerezz és ezeket megéld. Éppen ezért az útitervünk rugalmasan változtatható, a csoport igényeinek megfelelően, még az is előfordulhat, hogy egy naplemente SUPozás utáni koccintás során vagy a függőágyban pihenve beszéljük meg programok menetrendjét.  Ne felejtsd el, hogy bármikor lehetőséged van az adott programokról lemondani és mást választani, itt semmi sem kötelező és mindent szabad. A lényeg, hogy mindig érezd jól magad és az idődet úgy oszd be, ahogy neked a legkényelmesebb. 

Utazásaink tökéletes lehetőséget teremtenek arra, hogy újra felfedezd magad, a saját igényeidet, hogy kipróbálj vmi újat, légy szabad, nevess együtt az újdonsült barátokkal, úgy hogy az arcod belefájduljon. 

Amikor a túráról készült fotókat visszanézed, újra eszedbe fognak jutni a fantasztikus pillanatok, a könnyeket arcodra csalogató őszinte beszélgetés vagy egy hatalmas nevetés, a lélegzetelállító természet. 

Szóval dőlj hátra, nyugodj meg, mi a háttérben mindent elintézünk. 

A SUPTravellel olyan kalandozásokban lehet részed, ami életreszóló élményekkel tölti meg a hétköznapokat. 

Mire vársz ? Tudom, tudom! Majd egyszer! 

Tudtad, hogy a “majd egyszer!” nem szerepel a hét napjai között? 

Hidd el, hogy a minőségi “én-idő” a legjobb befektetés. 

Nem szükséges előzetes tapasztalat, megtanítunk mindenre amit a vízen tudnod kell és biztosítunk minden szükséges felszerelést a túráink során. 

Amennyiben neked is van olyan szakmai tudásod egy adott területen (pszichológia, mindfulness, coaching, jóga, természetgyógyászat, életmód, természetismeret, stb.) lépj kapcsolatba velünk és megtaláljuk a módját, hogy megosszuk egymással a tudásunkat, hiszen ez a legjobb módja, hogy fejlődjünk, közösen, közösségben. 

Bársonyba burkolt kalandok

Bármilyen utazásunkra vagy túránkra is jelentkezz, a SUPozás a programok része. Kiváló minőségű merev vagy felfújható SUPokat kapsz tőlünk. Kicsit kimozdítunk a komfortzónádból, de nem fogunk extrém helyzetekbe kényszeríteni és egy vadvízi folyón sem kell elindulnod, ha csak nem kifejezetten ilyen programra jelentkeztél. 

Mi nem versenysuposok vagyunk, nem fogunk időre távokat evezni, sőt mindennél jobban szeretnénk, ha inkább a vízen töltött idő tényleg a feltöltődésről, a megfigyelésről szólna, hidd el annyi minden történik körülöttünk a természetben, hogy egyáltalán nem fogsz unatkozni, de ismerem az érzést, kell egy kis idő, hogy átrezegjen a nyugalom, hogy ne a hétköznapok rutinszerű pörgését keresd itt is.

Az evezések alkalmával jókat lehet beszélgetni, miközben madarak, hódok, mókusok, teknősök is keresztezhetik az útunkat. 

Megtörtént, hogy  szabadon élő delfinekkel supoztunk Izraelben !

Akik még nem érzik magukat biztonságosan a SUP deszkán, külön oktatásra is van lehetőség. A túrák előtt vagy a csoport összetételét figyelembe véve az utazás első napján néhány órában ellátunk praktikus tanácsokkal  a vízen, hogy Te is nagyobb önbizalommal állj a deszkára bármilyen körülmények között (tenger, óceán, folyó)

Nem kell megijedni a hosszabb SUP távoktól sem, gyakran beiktatunk frissítő szüneteket, hol egy cukrászdában teszteljük a krémest egy jó kávéval/teával, hol a vízen tartunk egy rögtönzött pikniket vagy beiktatjuk egy-egy nevezetesség meglátogatását, ha éppen arra járunk.  

Minket is sok minden érdekel, ezért nem csak a SUPról szól az egész nap, fontos számunkra a kultúra, a gasztronómia, az egészséges élet, az ép testben ép lélek, a jóga, az önfeledt beszélgetés, egymás megismerése, életmód tanácsok, gyógynövény ismeret de szívesen nézzük a lobogó tüzet egy pohár bort kortyolgatva és beszélgetve az élet nagy dolgairól. Érdekes programokkal töltjük meg a napokat, de ha másra vágysz, megértjük, ha elvonulnál a könyveddel és csak egyedül lennél. Mi örülünk, ha jól érzed magad, épp ezért ha úgy érzed, hogy kihagynál egy-egy programot, mást szeretnél csinálni, tudasd velünk és legnagyobb örömmel segítünk megszervezni az egyéni kívánságaidat is. Egyetlen dolgod van, kapcsolódj ki és élvezd, hogy ez az időszak csak rólad szól. 

Akár gyakorlott, akár kezdő suposként jelentkezel,  mindig van egy alapos elméleti és gyakorlati oktatás az utazások/túrák elején. Nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságra, ezért fontos számunkra minden eshetőségre felkészülni, emiatt ragaszkodunk hozzá, hogy mentőmellény és a leash mindig rajtatok legyen és hasznos vízbiztonsági tanácsokkal látunk el. Az utazások/túrák során szeretnénk, ha minél több mindenbe belekóstolnánk, az ilyen alkalmakkor egy-egy szakemberrel is kiegészülhetünk, ilyen lehet a  búvárkodás, lovaglás, sziklamászás, vadvízi evezés, zip-line, vitorlázás, főzőtanfolyam, gyógynövény ismeret és még sok minden más. Amikor egzotikus célpontra utazunk, mindig a helyi vezetőkkel együtt fedezzük fel a térség kultúráját és látnivalóit, így nem ritkán olyan helyekre is eljutunk ahova túristaként csak keveseknek sikerül bepillantani, olyan élményekben volt már részünk, mint szabadon élő delfinekkel való SUPozás, nemzeti parkokban ritka madárfajok megfigyelése testközelből, piknik a vízen, szivárvány alatt, naplemente a tenger közepén kísérőhajóval, a sort sokáig tudnám folytatni, de inkább gyere és tapasztald meg te is. 

Felkészült vezetőink tudják a módját, hogy mindenre és mindenkire figyelmet fordítva életreszóló élményekkel gazdagodjunk . 

Válassz egy útcélt és csomagolj ! Most van itt az ideje, hogy az álmaidat valóra váltsd !

 

Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat