Miért velünk utazz ?

2021-03-21 15:08:23

Kalandok Magyarországon, egész Európában és azon is túl:

 

Felfedezni a világot, vele együtt önmagunkat is jobban megismerni, betekintést nyerni egy másik kultúrába, mindezt aktívan, SUP deszkán, bringán, gyalogosan vagy egyéb közlekedési eszközön miközben a kulináris élvezetekről sem feledkezünk meg számomra ez az igazi kikapcsolódás, az utazás ami feltölt. 

Túráink kis létszámban indulnak, a résztvevők száma max 10-12 fő, ez teszi lehetővé, hogy a néhány nap alatt jobban megismerjük egymást ezáltal garantálva kalandozásaink egyediségét, ami utazási irodák által szervezett utazásoktól megkülönböztet minket. 

 

Amikor egy új kalandra indulunk elkerüllhetetlen, hogy önmagunkat is jobban megismerjük, amikor pedig hasonló gondolkodású, élethelyzetű emberek között vagyunk akik társaságában az első pillanattól fogva feloldódhatunk ez szinte észrevétlenül történik és sokszor csak a hazautazás után jön a felismerés, hogy valami megváltozott bennünk, nyitottabbak, elfogadóbbak, boldogabbak lettünk ettől a néhány naptól.

 

Szállásaink kiválasztására nagy figyelmet fektetünk, számunkra fontos a minőség és lehetőség szerint a felelősségteljes, környezettudatos mégis exkluzív szállás választás. 

 

Ár érték arány: 

 

Magas színvonalú szolgáltatás, exkluzív környezet és kis létszámú csoportok 

 

Nálunk életre szóló élményben lesz részed! Igyekszünk programjainkat, úticéljainkat úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja a számára legtökéletesebbet.

Utazás- és kaland szervezésben nem ismerünk viccet. 

 

  • Felkutatjuk a legjobb ár-érték arányú szállást
  • Teletűzdeljük az együtt töltött időt, hasznos és értékes programokkal
  • Kultúra, sport, szórakozás 

 

Hitvallásunk, hogy az aktív kikapcsolódás tölt fel bennünket leginkább. 

 

Szállásainkkal is próbálunk a lehető legközelebb maradni a természethez.

 

REMEK CSAPAT:

 

Nemzetközi SUP oktatók, jóga oktatók, vizisport oktatók ezoterikus előadók garantálják a minőségi programokat 

 

GYÖNYÖRŰ HELYEK:

 

Szeretjük a természetet és a legszebb helyeket felfedezni, akár egy különleges nézőpontból is. 

 

Ezért van az állandó túráink között 

 

Balaton – az örök szerelem 2021. nyár

Szigetköz – a buja természeti szépség 2021. tavasz – nyár -ősz

Szlovénia – egy igazi ékszerdoboz Bled és Bohinj varázslatos tavaival 2021. május-június

Ausztria –  Hallstatt,  a hegyek közé rejtett meseváros 2021. május

Horvátország – Isztria – Kramenjak félsziget  – a tiszta természet 2021 nyár

Izrael: 3 tenger – Vörös-tenger Eilatban, Holt-tenger és a Földközi-tenger és egy rendkívüli ország titkai és csodái 2021 ősz/tél

Görögország katamaránnál: Mesés utazás kiváltságosoknak. 10 hely, 1 óriási katamarán, minden luxus és minden nap egy újabb sziget. Ez az 1 hét életed legszebb emléke lesz.  2021. ősz

St. Lucia – Karib-szigetek  2021/2022 előkészületben

Thaiföld – kalandnyaralás 2021/2022 előkészületben

 

Szívvel csináljuk: 

Sok sok utazáson túl is bátran kijelenthetjük, hogy gyermeki lelkesedéssel várjuk a soron következőt. 

Ahogy két naplemente sem egyforma,  úgy az utazások is mindig tartogatnak valami új és változatos élményt. 

 

Saját tapasztalatunkat, kalandvágyunkat valamint a természet iránti rajongásunkat közvetítjük az általunk szervezett utazások alkalmával. 

Magasra tettük a mércét és azt adjuk amit mii is elvárnánk egy szervezett utazástól, az, hogy jól csinálunk vmit a visszatérő vendégeink bizonyítják, ami a lehető legnagyobb elismerés, hogy amit csinálunk az jó és van rá igény. 

 

Nagy örömmel tölt el hogy vannak olyan utazást, supozást és társaságot kedvelő vendégeink, akik az eddigi összes túránkon részt vettek és az alapcsapat tagjai. Hűségüket kedvezményekkel és előfoglalási joggal jutalmazzuk. 

 

Minden évben új úticélokkal bővítjuk repertoárunkat, hogy a növeljük a választás lehetőségét és minél szélesebb körben megismertessük túráink egyediségét valamint saját felfedezővágyunkat is csillapítsuk. 

Túráinkat hangos nevetés és jókedv jellemzi, az endorfin szintünk napról napra emelkedik. 

A Suppyness mozgalom egyik alapítójaként vallom, hogy nem feltétlenül szükséges az egészséges mentális és fizikai állapothoz csak magokat és tisztítóteákat fogyasztani, ha éppen egy pohár borral koccintanál az esit naplementében, mi abban sem hagyunk magadra. 

Az utazás ahol semmi sem kötelező de mindent szabad. Igyekszünk a programjainkkal mindenki igényét kielégíteni, de az is természetes, ha éppen visszavonulnál és csendben a kedvenc könyvedbe feledkeznél.

A Balatonsup/SUPTravel utazások akárhány naposak is, egy életstílust közvetítenek, a szabad, aktív és boldog életérzés közvetítése a célunk, ahol hasonló gondolkodású emberekkel találkozhatsz az élet különböző területeiről. Ez, az a hely, ahol a nagy beszélgetések elkezdődnek és akár életreszóló barátságok is köttetnek. 

Ha már felmerült benned a gondolat, hogy egyedül indulj útnak, velünk igazán biztonságosan feszegetheted a saját határaidat, úgy hogy közben észre sem veszed, csak annyit, hogy milyen jó társaságba kerültél. 

 

Várunk szeretettel !

Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat