SUPTravel. Miben vagyunk jók ?

2021-03-01 20:50:16

A legjobbat akarjuk Neked!

Szeretünk új dolgokat kipróbálni, felkeresni a legszebb helyeket, olyanokat is amiről még nem hallottál,  a szabadidőnket maximálisan kihasználni, feltöltődni fizikailag és mentálisan pozitív élményekkel,  mert megérdemeljük.

Ha hallottál már a BalatonSUPról vagy esetleg már supoztunk is együtt a Balatonon vagy valamelyik túránkon akkor a SUPTravel-lel is érdemes megismerkedned, ha még nem hallottál egyikről sem, akkor feltétlenül olvass tovább.

  • BalatonSUP és a SUPTravel olyan, mint két tesó
  • SUP & Balaton vagy SUP & Utazás (belföld-külföld)

Csatlakozz hozzánk, ha Te is nyitott szemmel járod a világot, szeretsz túrázni és olyan társaságra vágysz, ahol hasonló beállítottságú emberekkel találkozol akikkel együtt, életre szóló élményekben lesz részed.

Túráinkat Magyarország különböző tájegységeire szervezzük, mivel végtelen lehetőség van az itthoni csodahelyek felkutatására és a deszkáról, állva evezve egy új nézőpont, egy eddig elzárt világ tárul fel előttünk.

Garantált élmény

Kultúrális kalandok, gasztro élmények, aktív kikapcsolódás, mentális feltöltődés vár rád, melyet visszatérő vendégeink igazolnak.

Csodás helyszínek

SUP kalandozásaink nem korlátozódnak csupán egy tájegységre, Magyarország csodálatos és természeti adottságokban gazdag, minden ismert és vadregényes szegletét szeretnénk felfedezni ! A lényeg, hogy a természetben legyünk és a víz erejével töltődjünk fel. 

Tapasztalt kalandorként a világot nyitott szemmel járom, a túraötleteim kifogyhatatlanok.

Hazai vizeken…tavak, folyók, ágak, csatornákon csordogálunk, evezünk árral szemben, kisebb-nagyobb kihívásokkal tarkítva útunkat, de soha nem megoldhatatlan feladatnak vágunk neki, még ha első olvasásra, hallásra azt is gondolnád, hogy ez valami jó dolog de nagyon nehéz lehet és én ezt nem tudom megcsinálni, de milyen jó nekik, milyen fantasztikus érzés lehet a vízen, ha ezt gondolod, gyere te is, nem válogatunk, mindenkinek megtanítjuk a supozás, állva evezés egyszerű de annál értékesebb tudományát. Légy fiatal, középkorú akár idősödő bíztatlak, hogy érdemes szakértő kezekbe adni magad, mivel egy rossz első élmény meghatározza a sportághoz fűződő viszonyodat is. Nemzetközi SUP oktatói végzettségemmel bátran kijelentem, hogy nincs olyan ember, aki alkalmatlan lenne a SUPozásra.

Az eddigi tanítványaim legfiatalabbja 7 a legidősebb pedig 77 éves volt amikor először kipróbálta.

Lelkesen keressük az új helyszíneket, mert egyedülálló élmények várnak ránk a természetben . 

Nyugodtan ránk bízhatod magad akkor is, ha még csak most szeretnél a sup sporttal megismerkedni. Nemzetközi oktatói vizsgával rendelkező oktatóiként segítenek, így a siker garantált

Szeretjük más kultúrák és tájak felfedezését, emiatt találsz külföldre szervezett utazásokat is, hogy komplex élményeket gyűjtsünk. Számomra fontos a gasztronómia, kultúra és a természet szépsége.

Ár/érték/biztonság/minőség – kis csoportos utazásokat szervezünk népszerű és kevésbé ismert helyszínekre, hogy felfedezzük a természet csodáit és ezáltal talán önmagunkban is sikerül olyan tulajdonságokat a felszínre hozni, amit eddig nem ismertünk.

A szervezést bízd rám, több évtizede imádom megszervezni az utazásokat a legapróbb részletekig. Írj egy e-mailt vagy hívj fel telefonon és beszéljük meg a részleteket. Jegyezd meg, nincs rossz kérdés!

A komfort zónám széles spektrumon mozog, meglátom a szépet a nomád körülmények között, pl. vadkemping a folyóparton, tábortűzzel de egy luxusvilla jacuzzijából is tudom élvezem az életet.

Szeretem az igényes szállásokat, a falusi vagy még eldugottabb szálláshelyeket is, lehetőleg a természetben,  imádok új helyszínek után kutatni és felfedezni rejtett gyöngyszemeket,  a helyszín választásban és a szolgáltatásaiban is a legjobbra törekszem.

Kiscsoportos 8-14 fős utazásokat/programokat szervezünk, ahol garantáltan biztonságban érezheted magad, figyelünk rád és az egyéni igényeidre. Semmi sem kötelező és mindent lehet elven.

Idéntől lehetőség van egyéni túrákra is, ehhez mindössze egy gyakorlati oktatáson szükséges részt venni és utána az eszközbérléstől a bográcsig mindent biztosítunk egy valódi kalandhoz. Fél, 1 vagy 2 napos túrázásra is indulhatsz, a helyszínt te választod ki több túraútvonal közül.

Ha azonban inkább a vezetett túrán érzed biztonságban magad, rengeteg vezetett fél-, egy- vagy többnapos program közül válogathatsz, itt  a részvételi díj a SUP túrákat, jóga vagy vezetett programokat, bizonyos esetekben ellátást és a teljes felszerelést is tartalmazza.

Felszerelés: kiváló minőségű főként JOBE márkájú deszkákkal és evezőkkel, mentőmellénnyel és leash-sel(szörfpóráz) indítunk el a vízen, ezeket a felszerelésekkel megismerkedünk még vízreszállás előtt. Egyénileg választom ki mindenki számára az ideális SUP deszkát (magasság, súly, edzettségi állapot, mentalitás) Vannak extra biztonságos SUP deszkáink is, amiről egyenesen lehetetlen vízbe pottyanni.

Fő szempont a kikapcsolódás, a fizikai és mentális feltöltődés. Kiszakítunk a hétköznapokból és előfordulhat, hogy itt-ott a komfortzónád határait feszegetjük, de soha nem veszélyes vagy kellemetlen feladatokkal. A túra vagy utazás végén biztosan egy új érzés talál meg, egy olyan részed kerül a felszínre, amit örömmel veszel.

Szabadságérzés és végtelen nyugalom, ki az aki nemet mond ezekre az érzésekre egy nehezebb időszak után?

Legtöbb túránkra teljesen kezdő és tapasztalt suposok is jelentkeznek. Amennyiben az indulás előtt szeretnél gyakorlati órát venni szívesen segítek az alapok elsajátításában, hasznos gyakorlati tanácsokkal.

Ha részt veszel egy hosszabb szervezett túrán/utazáson, ami legalább 3-4 napos, a teljesítményedet még oklevéllel is elismerjük, miszerint képzett supos vált belőled, aki bátran bérelhet sup deszkát vagy csatlakozhat haladóknak szervezett programokra.

Aggodalomra semmi ok, ha már az elhatározás megszületett benned, akkor semmi sem tarthat vissza, hogy remek supos válljon belőled, ebben segítenek tanácsaim is. ASI nemzetközi SUP oktatói vizsgával, szakszerű segítséget kapsz.

Évek során azt tapasztaltam, hogy a túrákon fantasztikus légkör, baráti hangulat van már az első naptól kezdve, persze ezekért teszünk is, közös étkezések, kirándulás, jógázás vagy túrázás alatt figyelünk egymásra és mivel az érdeklődésünk közös, ezért könnyen hangolódunk egymásra

Eszközeinket minden használat előtt fertőtlenítjük. A vízen teljes biztonságban vagy!

ASI nemzetközi SUP oktatói vizsgával, nemzetközi vízi és szárazföldi életmentő vizsgával rendelkezem. Kalandjaink során vigyázok Rád!

Több száz elégedett vendégünk igazolja, hogy SUP túráinkat érdemes kipróbálni.

Nem az a kérdés, hogy csatlakozol-e valamelyik túránkhoz, hanem, hogy melyikhez nem?

További információkat az „Utazás” menüpont alatt találtok.

Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat