…és egyszer csak, and just like that

2021-12-08 09:02:19

avagy a kultikus Szex és New York folytatása itt van és december 9-től elérhető.

Azt hiszem kevés olyan ember 40-es éveiben járó nőtársam van aki a 90-es évek végétől ne nézte volna Carrie, Miranda, Samantha és Charlotte történetét.

Azóta volt mozifilm, amit szintén szerettünk, mert közösen a csajokkal beülhettünk a moziba és kiveséztük távoli „barátnőink” szerelmi életét és mindennapi gondjain nevetgéltük miközben párhuzamot vontunk a saját életünkkel.

Mindannyian kergettük a Mr. Big álmot, aztán elengedtük, mert nem is Ő volt az akire igazán vágytunk volna, valakinek esetleg több Mr. Big is volt az életében, de nem is ez a lényeg. Az elmúlt több mint 20 év alatt mindenkivel rengeteg dolog történt, jó is, rossz is, szomorú is de remélhetőleg sok-sok boldog emlékünk van az elmúlt 20 évből.

Felettünk is elrepült 20 év, sok víz lefolyt a Dunán, hogy a legáltalánosabb közép-európai közhellyel éljek, sok minden történt velünk, igazán van miről beszélnünk, de remélem Nálatok is úgy alakult, hogy új barátok jöttek-mentek, de az igazi kemény mag még mindig együtt és velük onnan tudod folytatni ahol akár 20 évvel ezelőtt abbahagytátok.

Félszavakból is megértjük egymást noha mindannyian más-más életet élünk, de a gyökerek közösek és remélem még ha csak távban is de majd a részeket közösen nézzük és vesézzük ki azokkal is akik már nem a szomszédban laknak. Ki tudja, lehet régi barátságok melegednek fel ennyi idő távlatából és. nem csak a Carrieék sztoriját de a saját életünket is végiggondoljuk ebből az apropóból.

Én várom már! Kikapcsol, inspirál, feltölt és eltereli a figyelmet a napi problémákról.

Szóval hajrá Csajok ! Készítsetek be valami egészséges nasit (vagy bűnözzetek pezsgővel és csokoládéval) az új epizódokhoz, jöjjetek össze egy pizsipartira a csajokkal, tegyetek fel fátyolmaszkot és nosztalgiázzatok az együtt átélt élményekről, mert erre nem kell indok, nem kell új évad a Szex és New Yorkból, akár havonta-félévente lehetne ilyen csajos parti, persze ha gyerekre/kutyagyerekre van aki vigyázzon.

Itt látjátok a magyar nyelvű bemutatót,  Carrieék újabb sztorijairól

és egyet itt angolul

…Samantha hiányozni fog, sajnos ő nem vesz részt az új részekben, ez saját döntése volt. Meglátjuk, hogy fűzik a történetet nélküle.

Ja és nem az HBO szponzorált 😀 bár bízom benne, hogy vmelyik részben meglátom a csajokat SUP deszkán is !

Hogy aztán tavasszal vagy nyáron találkozzunk Veletek és megcsináljuk a saját

Jó szórakozást Nektek !

Edina

 

A filmplakátot a Wikipédiáról kölcsönöztem

Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat