SUP & Soul – egy egész nap

Hiszünk a szívből jövő nevetésben, a felnőttkorunkban is megmaradt gyermeki kíváncsiságunkban és játékosságban, mert tudjuk, hogy ezek nagyon fontosak a mentalis egészségünk megőrzésében, éppen ezért kitaláltuk, hogy ebben a nehéz időszakban ami már túlságosan hosszúra nőtt, elviszünk egy egész napra, amikor kiszabadulhatsz a természetbe, olyan dolgokat csinálunk egész nap, amit esetleg már nagyon régen tettél meg, talán még a gyermekkorodban.

Az egész napot megtöltjük örömmel és jókedvvel.
Játszunk, túrázunk, tábortűz mellett beszélgetünk, nevetünk nagyokat és persze SUPon is eltöltünk pár órát, hogy felfedezzük a rejtett vizi világot.

Lehetőség lesz SUP jógára, meditációra, amit Czantleitner Emese, imádott jógaoktatóm vezetésével végezhetünk, akihez közel 10 éve járok már jógázni és feltöltődni, nem mellesleg 20 éve képzett jógaoktató és 2020 óta már védikus bölcsész is, jelenleg is folytatja tanulmányait, most a táplálkozástudományokban merül el.

Gyógynövény ismereti sétára indulunk és megtudjuk mire használhatjuk őket a hétköznapokban. Ezen a programon vezetőnk Dr. Gond-Bertóki Regina, aki a gyógynövény tudományok doktora, emellett természetgyógyász, fitoterapeuta és reflexológus is, azaz egy valódi SUPerWoman, akárcsak Te!

A SUPos programot a BalatonSUP megálmodója, azaz én, Kráz Edina nemzetközi ASI SUP oktató vezetem. Néhány évvel ezelőtt a SUP teljesen megváltoztatta az életem.
Sok ezer vizi kilométerrel a hátam mögött és még remélem sokkal többel előttem, már több száz emberrel sikerült a supozást megszerettetnem.
Eddig még nem próbáltad ezt a fantasztikus szabadidős tevékenységet , vagy már te is hasonló nagy rajongója vagy a sportnak? Megteszek mindent, hogy egy SUPer emlékkel gazdagodj.

Egyszerűen csak engedd meg magadnak a jót, hidd el könnyebben fogod kezelni a nehézségeket, ha olykor beiktatsz egy hasonló programot a naptáradba. Te is megérdemled, hogy ezen a napon csak magaddal foglalkozz !
Most hagyd a gyermeket/párodat vagy a kutyát/macskát másra és pattanj fel velünk a SUP deszkára.

Az egész napos program alatt gyümölcs és zöldség, gyógytea és ásványvíz, limonádé korlátlan mennyiségben fogyasztható.

Ebédünkért kicsit meg kell dolgozni, ugyanis a Kalóz Strandbisztróig kell eveznünk, Fövenyesre 😉

A SUPer napunk méltó lezárásaként és a program befejező részeként a napementét a vízről, a Balaton legszebb pontjáról nézzük végig,

Részvételi díj: 19.900 Ft, amit akár SZÉP Kártyával is fizethetsz

A részvételi díjadból, 10%-ot arra fordítunk, hogy lehetőséget adunk egy nőtársunknak, Anyukának, aki szerényebb körülmények között él és nem engedheti meg magának ezt a programot de nagy szüksége lenne rá.
Ha ismersz valakit, akit szívesen ajánlanál, kérlek jelentkezéseddel együtt add meg a nevét. Ha több ajánlat érkezik, akkor nyilvános sorsoláson dől el, hogy ki lesz a szerencsés résztvevő.

A részvételi díj tartalmazza az eszközök bérlését (SUP deszka, evező, leash, mentőmellény, vízhatlan zsák), az étel és ital fogyasztást kivéve Kalóz Strandbisztró, a szárazföldi és/vagy SUPjóga és a gyógynövényséta díját.
Fotókat és videókat az eseményről.

SUPos tudás nem feltétel de az úszástudás igen. Az evezési táv  8-10km, kb. 2 óra.

Nem szükséges előzetes tapasztalat, megtanítunk mindenre amit a vízen tudnod kell és biztosítunk minden szükséges felszerelést a túráink során.

Ebben a helyzetben sajnos muszáj feltételhez kell kötnünk a részvételt, ami egyelőre a következő(amennyiben változások lesznek addig, szívesen enyhítünk a feltételeken):

– 72 óránál nem régebbi negatív PCR teszt vagy
– oltási igazolvány vagy
– igazolás, hogy átestél a covid-19-en

Várunk szeretettel élet SUPos oldalán!

Érdekes? Kapcsolódjunk!

Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat