• 2022.05.20.
  • 10

Retro SUP tábor Szlovéniában – Bohinji – tó

4 nap/3éjszaka

 

Nosztalgiáznál a régi tábori élményekről ? Ez már nem álom, gyere velünk egy hamisítatlan ifjúsági szállásra, az élmények sem maradnak el, lesz számháború, tábortűz, reggeli torna, SUP a Bohinji-tavon, akár rafting a Socán, gyalogtúra a Savica vízeséshez, bledi krémes kóstolás és élményevezés, soroljam még ? 4 nap, vissza az időben, vedd elő a régi trenyód meg a Tisza cipőd, dobj be pár pólót és indulhatunk is. Parízeres szenyó, Jaffa szörp az útra. cső #otttali
Érdeklődj a részletekről !

Kráz Edina vagyok aki még nem ismer és én leszek az élményfelelős a a szloveniai túránkon! 

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy részt vesztek az 3. szlovén és az első Retro túránkon. 

1.nap

Szombaton reggel indulás Győrből és/vagy Balatonról🚌, útközben rövid megálló az M7-en, integetünk👐a Balcsinak és dél körül már Ljubljanában 🇸🇮 kávézhatunk a Ljubljanica parjtán. 

A terv az, hogy sétálunk egyet a belvárosban, kis pihenés a folyóparton, (ebéd, kávé🍩☕️) majd tovább indulunk, hogy elfoglaljuk a szállásunkat a Bohinji-tó partján. Este gyalogosan fedezzük fel a környéket, kandalló előtt borozgatunk, megbeszeljuk a következő napok terveit. 

2 nap: reggeli torna 😂 és reggeli után Bled felé vesszük az irányt, ahol a híres Vintgar-szurdoknál teszünk egy gyalogtúrát, csodálatos vízesések között àmuldozunk a természet szépségén. 

Ezután nem maradhat ki Szlovénia legjellegzetesebb szimbóluma, Bledi-tó sem, a szloveniai kirándulásból. A tó közepén található kis sziget, Sveti Stepan, itt egész biztos, hogy kikötünk és felszökkenünk a 99 lépcsőfokon. Ugyanis ide már supon érkezünk.

Hazafelé egy csárdában vacsorázunk. 

3. Nap 

Délelőtt attól függően, hogy mennyire lesz párás az idő vízre szállunk a kristálytiszta Bohinji  tavon vagy míg felszáll a pára tehetünk egy gyalogtúrát a közeli vízeséshez, majd visszaerkezve a szállástól indulva sup túra a bohinji tavon. 

Este Éhezők viadala kicsit lightosabban,  számháború az erdőben. 

Aki szeretne raftingolni ezen a napon teheti meg felár ellenében – előfoglalás szükséges!

4.Nap

Reggeli után összekészítjük a csomagjainkat és a szállást elhagyva megkezdjük az utolsó napunk programjait. 

Felvonózunk a Vogel síparadicsom felső állomásához ahonnét az egész tavat és a környező hegyek látványát élvezhetjük akár egy pohár sör mellett. Aki szeretnek csatlakozhat egy rövidebb gyalogtúrához a hegyen. 

Kb. délután 2-3 óra környéken hazaindulunk, várható érkezés este 8-9.  

Ha vkinek bármi ötlete lenne csak szóljon, a tervek változtathatóak nincsen kőbe vésve semmi! 

Ha bármi kérdés, kérés felmerül hívjatok, írjatok.

 

Linkek

Galéria

Érdekes? Kapcsolódjunk!

Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat