• 2022.03.12.
 • 10

Izraeli élménytúra 3 tengeren

  Kellemesen aktív kikapcsolódás, különleges helyszínen! 

Élménytúra Izraelben

2022-ben 


Amennyiben 2022 tavaszán a szabályozások lehetővé teszik elutazunk Izraelbe hogy felfedezzünk egy csodálatos országot és egy különleges kultúrát.
A programtervezetet és a benne található célpontokat közös megegyezéssel megváltoztathatók, valamint kiegészíthetitők. Túravezetőink tapasztalatának köszönhetően igyekszünk elérni, hogy eseményeink a lehető legnagyobb élményt nyújtsák számotokra, és állandó tagjaivá váljatok kalandozásainknak!

 

Ebben a néhány napban átadjuk magunkat a látványnak, az érzéseknek és a kalandoknak.
   Falafel Est                       Timna Park.                              Eilat – Vörös -tenger
                      Red Canyon                             Kibutz
  Negev sivatag.                 Jeruzsálem                                 Holt-tenger
                                                                     Tel-Aviv

– – – – Szóljon ez a néhány nap Rólad, kapcsolj ki, pihenj, töltődj.


 • Lélegzetelállító tájak – kalandos túrák gyalog, teveháton, SUP deszkán vagy négykeréken, garantáltan utikönyvben nem található helyszínekre is eljutunk, helyi vezetőink segítségével. 
 •  sivatagi naplemente a homok dűnék tetejéről 
 •  Akinek szükséges SUP oktatás a kellemesen meleg 24-26 fokos Vörös-tengerben 
 • SUP és/vagy úszás szabadon élő delfinekkel
 •  a Vörös-tenger legszebb korallzátonyainak felfedezése (búvárkodás, snorkelling) fakultatív programként a világon egyedülálló víz alatti obszervatórium látogatása (szárazon)
 •  Eilat legtrendibb strandján, a Mosh beachen töltünk egy egész napot, aki szeretne SUP túra, SUP jóga ill. meditáció a vízen
 • Shopping o’clock !fakultatív program!  Eilatban számtalan bevásárlóközpont van,a legtöbb vámmentes boltokkal mint pl. Ice Mall, a Mall Hayam, a La Boulevard, a King Solomon’s sétány és még megannyi üzletközpont számtalan üzlete naplemente utáni program
 • Bringatúra a Timna Nemzeti Parkban, Salamon király “templománál” 
 • Gyalogtúra és piknik a Red Canyonban
 • Hazaérve lepjük meg családunkat egy tradicionális zsidó étel elkészítésével, fél napos izraeli gasztro workshop Ronittal – betekintés a zsidó gasztronómia alapjaiba
 •  lehetőségünk lesz egy igazi kibuc életébe is  bepillantani datolya v alpakka farm látogatás
 • Látogatás a Holt-tengerhez, lebegés a vízen, iszapozás, gyalogtúra Izrael legszebb sivatagi oázisában Ein Gediben (4km)
 • Napfelkelte és/vagy naplemente sivatagi piknikkel 

Timna Park 

Opcionális,extra kirándulás további 3 éjszaka: 

 
 • Jeruzsálem – hosszú és élménydús nap vár ránk, hihetetlen erővel hat ránk a történelem az óváros falain belül – kultúrák és vallások váltakozása sikátorról sikátorra, a világ egyik legrébben lakott településén (kr.e 4évezred) 3 világvallás legmeghatározóbb zarándokhelye, Sziklamecset, Siratófal, Szent Sír temploma 
 • Majdnem 6.000 évet ugrunk az időben és Tel-Aviv nyüzgő, fiatal városát fedezzük fel a csillogó felhőkarcolókkal, hangulatos és vibráló tengerparti sétányon visszamehetünk ismét az időbe, hogy a híres Jaffa óvárosában élvezzük a bárok és bisztrók színes kavalkádját, és az egyik hangulatos étteremben a izraeli konyha remekeiből kóstolgassunk.Nem utolsó sorban túránk harmadik vízében is megmártózhatunk, ez itt a Földközi – tenger

Természetesen a programokat variálhatjuk, bővíthetjük, szűkíthetjük, a lehetőség szinte végtelen.

Izrael természeti csodákban gazdag ország, útunk során próbálunk ragaszkodni a slow utazáshoz, azaz nem egyik helyről a másikra rohangálni, hogy kipipálhassuk a bakancslistánkon a helyszíneket, hanem jelen lenni és  megélni az egyes helyszínek rezgéseit. 

Ahogy ígértem kellemesen aktív néhány napra számítsatok sok-sok élménnyel és kalanddal és akinek ez nem elég, jöjjön velünk tovább, Tel-Aviv, Jeruzsálem és a Holt-tenger felfedezésére. 

Vörös-tenger, Eilat

– – -Azok a piszkos anyagiak: 
4 éjszakás all inclusive program esetén 600 € (szállás reggelivel + fakultatív programok (kivéve belépőjegyek)+ országon belüli utazás)

Az ár tartalmazza:
 • 4 éjszaka szállást a Vörös-tenger partján, nagyon jó  értékelésű, személyesen tesztelt, medencés resortban, 
 • 60 m2-es, 2 hálószobás, nappalis, erkélyes villákban, reggelivel, 
 • az izraeli utazások költségeit (autóval-busszal) 
 • a magyar nyelvű vezetést és helyi guideokat a fent említett programokat
 • Helyi idegenvezetőnk exkluzív helyekre enged betekintést
 • stand up paddle, evező bérlési költségeket
AZ ár  nem tartalmazza:
 • a repülőjegy árát 
 • a belépőket
 • a Timna Park bringatúráján a kerékpár bérlés díját. 
 • a reggelin kívüli étkezéseket
 • Utasbiztosítás

 

Ha még maradnál pihenni néhány napot, szívesen segítek a megszervezésében. 
A 7 éjszakás túra ára 1.100 € amely tartalmazza a fent részletezett programokat, Izraelen belüli utazás költségeit, belépődíjak nélkül. Ebben az esetben a visszautazás Tel-Avivból javasolt. Bővebb információért hívj vagy írj: 06 70 679 46 48 vagy info@balatonsup.hu
– – – – -Extra ajándék:
Ha részt vesztek a BalatonSUP túrán megajándékozunk benneteket egy meglepetés csomaggal valamint egész éves VIP tagsági kártyával, amivel minden eseményen, túrán, szervezett utazáson 5% kedvezménnyel tudtok részt venni, ha már részt vettél automatikusan jár a kedvezmény, ha már VIP tag vagy és hozol egy barátot, családtagot, akkor neki is jár az 5% kedvezmény.

            

 

Delfines supozásunk videóját itt  ,  itt tudjátok megnézni.
Novemberi útunkró készültl videók és fotók  itt és instagram oldalunkon
Infok rólam és a Balatonsupról ill további videók a Faceboookon . Illetve az Instagram-on.

– – – – Magamról.
Néhány évvel ezelőtt egy külföldi utazás során találkoztam a SUP sporttal és azonnal tudtam, hogy nem egynyári kaland lesz a miénk. Azóta sok minden történt, szinte 180°-os fordulatot vett az életem és ennek köszönhetően találtam rá a SUP-ra. Hihetetlenül feltölt és megnyugtat a víz és az evezés, a természet és csend. Társaságban vagy egyedül, folyón, tengeren, tavon, óceánon…nem válogatok, a deszkám lehetőség szerint mindig nálam van és ha evezésre alkalmas helyen találom magam, máris elkap a hév, hogy vízre szálljak. 
Tavaly egy barátnőmmel körbeeveztük a Balatont, ami óriási élmény volt, megjártam többek között Szlovénia és Olaszország tavait, eveztem a Holt-tengeren, a Vörös-tengeren, a Jón-, a Karib-tengeren. Az Atlanti-óceánon,  Portugáliában, ahol nemzetközi SUP oktatói képesítést szereztem az elismert SUP és Surf szervezetnél az ASI-nál (Academy of Surf Instructor) itt ismerkedtem 3 csodálatos emberrel, akikkel együtt 2019.márciusában Izraelben megalapítottuk a SUPPYNESS közösséget, egyikük Hadar, akivel együtt szervezzük az izraeli túránkat. 
2018 óta nyáron a Balatonon, Alsóörsön oktatok és vezetek túrákat BalatonSUP néven az a Balatoni Yach Club 1912-nél, tavasszal és ősszel Győrben és környékén valamint az orsághatáron innen és túl több, fél- vagy többnapos utazásokat szervezünk társaim segítségével.  
Bátran és büszkén kijelentem, hogy mióta a deszkám a vízen és én rajta állva evezek az életem megváltozott.
Szeretettel várunk!             
Kráz Edina és Hadar Gat (SUPCruise és WhatSUP Red Sea, Eilat) a SUPPYNESS közösség alapítói 
A túratervezetet az időjárás, a jelentkezők erőnléte és/vagy a túravezető javaslata megváltoztathatja

 

Köszönjük, hogy részt veszel a BalatonSUP eseményen ! 
Ha jól érezted magad oszd meg élményeidet barátaiddal is és gyertek el egy követekező túrára/táborba is !

 

Info: https://www.suptravel.hu

 

Mobil: 06 70 679 46 48 
Kráz Edina

Linkek

Galéria

Érdekes? Kapcsolódjunk!

Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat