Digi detox a bledi tónál

2021.06.10-13.

4 nap a bledi tó parjtán luxus körülmények között, hogy teljesen átadhassuk magunkat az aktív pihenésnek és a mentális feltöltődésnek.

 

Ebben a 4 napban megpróbáljuk újra értékelni a digitális nélküli világot. Nincs okostelefon, ipad vagy számítógép, helyette látunk, hallunk és megéljük a pillanatot.

Fotózás lesz, kizárólag analóg kamerával ! Ajándékba mindenki kap egy 24 képkockás fényképezőgépet, Neked kell beosztanod, hogy melyik lesz a 24 legjobb pillanat.

Figyeljük meg a természet változását. Sétáljunk nagyokat a parton, a Vintgár szurdoknál, a bledi várnál, üljünk be megkóstolni a híres bledi krémest, a Kremasitat.

Evezzünk át a Boldogasszony kápolnához SUPon, beszélgessünk nagyokat és merüljünk el az ősz illataiba, színeibe és Szlovénia csodáiba.
Szállásunk nem messze a tóparttól, egy luxus chaletban lesz, itt töltjük mindhárom éjszakát, a nappalokat pedig a tó és a környék felfedezésével.

Készüljetek sok élmény befogadására, Bled és Szlovénia egy igazi ékszerdoboz, aki egyszer meglátja, örökre visszavágyik.
Maximum 7 fő jelentkezését várom ! Kiscsoportos túrára készülj.
Kérlek írj magadról pár szó a jelentkezésben, miért jönnél, mi az ami számodra fontos természet, gasztronómia, sport… vagy vmi más?

Nem lesz elvont a hétvége, de inkább a slow travel jellemezné az utat, azaz a több kevesebb jegyében szeretném, hogy inkább éljük meg a pillanatot, mint végigrohanunk a “kötelező” látnivalókon.
Itt semmi sem kötelező és mindent lehet !

 

Szállás ára: 250 euro/fő/3 éjszakára reggelivel
Elhelyezés 2 ágyas szobákban

Programok, eszközbérlés, vezetett túrák, szervezés díja: 49.900 Ft
Itt lehetőséged van előleget utalni a cooltixen keresztül.
OTP Szép Kártyát elfogadunk, kérlek jelezd üzenetben, ha szeret

néd használni. További kérdések esetén keress: hello@suptravel.hu címen vagy hívj 06 70 679 46 48

Részletes programleírás itt.

 

Várom a jelentkezéseteket !

Edina

Érdekes? Kapcsolódjunk!

Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat