Digitális detox a világ egyik legszebb helyén, a bledi tónál

2021.06.10
8

 

 

4 nap a bledi tó parjtán luxus körülmények között, hogy teljesen átadhassuk magunkat az aktív pihenésnek és a mentális feltöltődésnek.

 

Ebben a 4 napban megpróbáljuk újra értékelni a digitális nélküli világot. Nincs okostelefon, ipad vagy számítógép, helyette látunk, hallunk és megéljük a pillanatot.

Fotózás lesz, kizárólag analóg kamerával ! Ajándékba mindenki kap egy 24 képkockás fényképezőgépet, Neked kell beosztanod, hogy melyik lesz a 24 legjobb pillanat.

Figyeljük meg a természet változását, ahogy ősziesre fordul az idő. Sétáljunk nagyokat a parton, a Vintgár szurdoknál, a bledi várnál, üljünk be megkóstolni a híres bledi krémest, a Kremasitat.

Evezzünk át a Boldogasszony kápolnához SUPon, beszélgessünk nagyokat és merüljünk el az ősz illataiba, színeibe és Szlovénia csodáiba.
Szállásunk nem messze a tóparttól, egy luxus chaletban lesz, itt töltjük mindhárom éjszakát, a nappalokat pedig a tó és a környék felfedezésével.

Készüljetek sok élmény befogadására, Bled és Szlovénia egy igazi ékszerdoboz, aki egyszer meglátja, örökre visszavágyik.
Maximum 7 fő jelentkezését várom ! Kiscsoportos túrára készülj.
Kérlek írj magadról pár szó a jelentkezésben, miért jönnél, mi az ami számodra fontos természet, gasztronómia, sport... vagy vmi más?

Nem lesz elvont a hétvége, de inkább a slow travel jellemezné az utat, azaz a több kevesebb jegyében szeretném, hogy inkább éljük meg a pillanatot, mint végigrohanunk a "kötelező" látnivalókon.
Itt semmi sem kötelező és mindent lehet !
Várom a jelentkezéseteket !


Részletes program

Program

Érdekel!

Galéria

Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat