Már gyermekkorom óta imádom a vizet, a Balaton szerelmese vagyok. Minden évszakban elvarázsol. 
Néhány évvel ezelőtt egy külföldi utazás során találkoztam a SUP sporttal és azonnal tudtam, hogy nem egynyári kaland lesz a miénk. Az életem nagyot fordult, rögtön tudtam, hogy valamit végérvényes megváltozik. A változás akkor jött, amikor a legnagyobb szükségem volt rá. Magabiztosabbá, nyitottabbá és sokkal boldogabbá tett és tesz még ma is minden egyes alkalommal, ha a szabadban lehetek és SUPon evezhetek. 
Azóta körbeeveztem a Balatont, ami óriási élmény volt, megjártam Szlovénia és Olaszország tavait, eveztem a Karib-tengeren, a Vörös-tengeren, a Holt- és az Andamán-tengeren,az Adrián és a Földközi-tengeren, az Égei-tengeren és a csodálatos Szigetközben, az Atlanti-óceánon, Portugáliában szereztem nemzetközi SUP oktatói képesítést az elismert SUP és Surf szervezetnél az ASI-nál. (Academy of Surf Instructor)és remélem még a sort sokáig folytathatom. Imádok utazni, új helyeket felfedezni a világban, jógázni, mert az elmét és a testet is fitten tartja. Az általam szervezett utazásoknál is előtérbe kerül az aktív felfedezés, mind önmagunk, mind a környezetünk felfedezése. 
Szeretném minél több emberrel megismertetni ezt az egyszerű de annál élvezetesebb vizisportot, amit társaságban, egyedül, hidegben vagy melegben is nagyszerű kikapcsolódás a stresszes mindennapokból. 
Próbáld ki és érezd a boldogságot!
Szeretettel várlak !

Kráz Edina
Minden jog fenntartva - Adatkezelési nyilatkozat